L’oposició de Montbui demana la dimissió de Teo Romero

302

L’oposició de Santa Margarida de Montbui mou fitxa i demana la dimissió de l’alcalde del municipi, Teo Romero. Després que a principis de setmana es conegués que Romero l’acusació particular del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament (FCCD) demanava 8 anys de presó pel seu expresident per a delictes d’apropiació indeguda o malversació de cabals públics, els grups de l’oposició de Montbui han fet un comunicat conjunt demanant que l’alcalde renunciï al seu càrrec.

En el comunicat, que signen Veïns amb Veu, Junts per Montbui i ICV, els grups argumenten que “el nostre municipi no es mereix ser representat per una persona que serà acusada d’aquests delictes” i afegeixen que “pensem que la seva dimissió és la única sortida decent per a que la imatge de Montbui no es vegi encara més perjudicada i que tot aquest afer no afecti al normal funcionament del nostre consistori”.

Segons l’acusació particular, Teo Romero s’hauria gastat gairebé 57.000 euros del FCCD en despeses que presumptament no estarien lligades amb la seva activitat com a president d’aquesta entitat com consumicions en locals d’oci nocturn, consultes a pàgines web d’adults i fins i tot compra de souvenirs.