L'”Operació Urnes” de la igualadina Laia Vicens, el llibre més venut de no-ficció en català
L

23 d'abril de 2018

Una Diada de Sant Jordi marcada pel moment polític que viu el país, on hem pogut veure dominar les roses grogues davant de les vermelles, ens ha deixat també una notícia especial als anoiencs.

El llibre “Operació urnes” de la periodista igualadina Laia Vicens i del també periodista Xavi Tedó ha estat el llibre més venut del Sant Jordi 2018 a tot Catalunya. Aquesta dada la fa pública el Gremi de Llibreters a les 7 de la tarda d’aquest dilluns i s’elaboren amb dades obtingudes d’una representació de diverses llibreries i també amb la informació de Libridata, un sistema automatitzat que extreu dades de 180 punts de venda de tot Catalunya fins el dia abans de Sant Jordi. El divendres es donaran a conèixer les llistes definitives.

L'”Operació urnes” explica el relat de com van arribar les urnes pel referèndum de l’1 d’octubre del 2017, així com les peripècies que van haver de fer els qui les van haver de custodiar fins a portar-les als col·legis a primera hora d’aquell diumenge. A La Veu de l’Anoia vam parlar amb l’autora quan va publicar el llibre, podeu recuperar aquí l’entrevista.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta