16.7 C
Igualada
Dimecres, 27 setembre 2023

Un article de

“L’Operació Quilo” recapta més de 8.000 kg d’aliments
"

Aquest passat cap de setmana, des de la Fundació Banc dels Aliments s’ha recuperat “L’operació Quilo”, una iniciativa solidària, que té com a objectiu recollir i omplir els diferents recursos d’aliments que estan actius a la comarca.

Aquest cop s’han adherit a la iniciativa els següents establiments comercials: Bon Àrea , Caprabo, Llobet i Super Mas (dels municipis d’Igualada, Vilanova del Camí, Montbui, Piera, Jorba, i la Pobla de Claramunt).

És per aquest motiu que la Fundació Banc dels Aliments, vol agrair a totes les entitats beneficiàries, establiments, voluntariat i sobretot a totes les anoienques i anoiencs, que amb la seva participació a “L’Operació Quilo”, han fet possible la recollida de 8.679 quilos d’aliments a la nostra comarca.

Aquests aliments ajudaran a omplir els diferents centres de distribució que tenen arreu del territori, i que milloraran els lots que rebran les famílies més necessitades, durant els mesos vinents.

Compartir
Més notícies:

L’enquesta

Més notícies

el + llegit

Piulades

🌱Dia Mundial de la #Salut Ambiental | 📢 CGM, solucions amb garantia competitiva i mediambiental 👉https://ow.ly/Cg8F50PPAbc

"L’objectiu de CGM és “oferir solucions eficients en la gestió dels residus, afavorint els principis de l’Economia Circular."

🏆 La Lliga de Capellades - @SocietatLaLLiga i Antònia Enrich recullen els Premis Compromís d’@OmniumAnoia 👉https://ow.ly/ZK1y50PPxXB

L’acte es va celebrar divendres al vespre amb la presència de públic d’arreu de la comarca