13.5 C
Igualada
Divendres, 1 desembre 2023

Un article de

L’Oficina mòbil d’informació juvenil farà parada a Òdena
L

Publicitat

L’Oficina Mòbil d’Informació Juvenil del Consell Comarcal de l’Anoia serà aquest dijous 28 de juliol a Òdena per oferir a les persones joves informació i orientació sobre diverses temàtiques que són del seu interès, com per exemple les oportunitats per marxar a l’estranger (voluntariat, camps de treball, treball temporal, aprenentatge d’idiomes, pràctiques laborals …), la tramitació de carnets juvenils internacionals que permeten gaudir de descomptes en allotjaments, museus, transport o establiments comercials (carnet d’alberguista, d’estudiant, de professor i jove internacional).

En aquesta oficina mòbil també s’ofereix orientació acadèmica sobre sortides formatives i sobre els centres que les ofereixen, i s’informa de les beques per a estudiants i els processos de tramitació. A més, les tècniques dinamitzadores de Joventut donen a conèixer el programa de Garantia Juvenil i facilitaran la inscripció als i les joves, a més d’informar sobre diferents propostes de lleure i esport que poden fer.

Gràcies al conveni subscrit entre el Departament de Joventut del Consell Comarcal de l’Anoia i l’Ajuntament d’Òdena, l’Oficina Mòbil d’Informació Juvenil farà parada al municipi aquest dijous, en horari de 10 h a 13 h a l’Espai Jove d’Òdena (Carrer Pompeu Fabra, 14).

Per més informació sobre l’Oficina Mòbil d’Informació Juvenil o per demanar cita podeu contactar amb l’Oficina Jove de l’Anoia enviant un correu electrònic a anoia@oficinajove.cat o bé trucant o enviant un WhatsApp al 679 964 669.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies