13.5 C
Igualada
Divendres, 1 desembre 2023

Un article de

Lluïda participació de moltaXamba a la Festa Major de Sant Feliu de Codines
L

Publicitat

MoltaXamba CORREFOC Sant Feliu Codines

Anoianotícies.cat.- El grup de percussió moltaXamba Camp del Rei continua fent popular el nom de Vilanova del Camí arreu. El passat cap de setmana va participar a la Festa Major de Sant Feliu de Codines, al Vallès Oriental. Un dels primers actes en què va participar la formació vilanovina va ser en la 1a No atabalada, organitzada pel grup de percussió NO M’atabalis de Sant Feliu de Codines, divendres al vespre.
Els timbalers Dum, Dum, Dum de Sant Joan de les Fonts, el grup de percussió Sqàndol de Sant Quintí de Mediona, No m’atabalis i el grup moltaXamba Camp del Rei, van fer una cercavila pel municipi portant gresca i bon ritme als santfeliuencs. Un cop acabada l’actuació, els grups van compartir un sopar de germanor, per seguir després gaudint dels actes de nit de la festa major.
Dissabte, només el grup de percussió vilanoví va participar en el correfoc que es va fer, amb l’objectiu d’acompanyar el Grup de Correfoc El Follet i la Fantasma, en un reeixit recorregut, molt ben acompanyats, fins i tot del veïnat d’altres poblacions.
Després del piromusical, els xamberos van tenir novament el seu moment de glòria fent gaudir a tota una plaça plena de gom a gom.
Des del grup de percussió moltaXamba Camp del Rei volen donar les gràcies al grup de Batucada No M’atabalis per tot l’esforç que han fet tant a l’hora d’acollir als grups de percussió, en l’organització i sobretot per la humana i càlida acollida de germanor.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies