La llibreria Llegim exposa a l’Empremta els 10 millors contes il·lustrats per a infants

107

fotoempremtallibresllegim_23novL’aparador de l’Empremta de Gràfiques Vilanova exposa aquests dies les recomanacions de la llibreria “Llegim…?”. Les llibreteres Isabel Casas i Concepció Ramió han escollit 10 contes il·lustrats per a infants, un gènere literari i artístic que en els darrers anys ha crescut tant en autors com en lectors, i que ha posat al mercat veritables joies editorials.

La mostra es podrà veure durant les properes dues setmanes a l’aparador de l’Empremta (carrer de Santa Maria número 12, just davant de l’entrada lateral de la Basílica de Santa Maria d’Igualada) i els llibres es poden adquirir a la pròpia llibreria “Llegim…?” situada al Passatge Galí.

Aquesta és la tercera vegada que l’Empremta acull una recomanació literària en forma de decàleg, després que la Biblioteca central d’Igualada hi exposés una selecció de clàssics catalans contemporanis i la llibreria Aqualata recomanés deu lectures imprescindibles. Amb aquestes exposicions l’Empremta contribueix a promocionar la cultura i el llibre, producte per excel·lència del sector de les arts gràfiques.