Llegendes del Pirineu i música de cobla s’entrellacen a l’escenari de l’Ateneu

16 de març de 2023

Aquest diumenge, 19 de març a les 18h, a sobre l’escenari del Teatre Municipal Ateneu es podrà veure i escoltar l’espectacle “Ànimes del Pirineu”, un espectacle en format concert que conjunta la música de cobla i els elements més arrelats, nostrats i a la vegada fantàstics, de les llegendes del nostre país.

La formació musical, Lluïsos Cobla, presentada en públic el Nadal de 1876, és la més antiga de Catalunya en actiu, superada únicament per una orquestra simfònica institucional, la del Gran Teatre del Liceu de Barcelona. “Ànimes del Pirineu” és la nova proposta que la cobla, sota la direcció del mestre Enric Ortí i amb les composicions del mestre Ferran Carballido, flabiolaire de la mateixa, oferirà aquest diumenge al Teatre Municipal.

La narradora d’aquest espectacle és l’actriu igualadina Montse Pelfort que sota la direcció escènica de Pep Farrés va desgranant les 8 llegendes escrites per la periodista i escriptora Anna Marsal. Un espectacle amb molta participació anoienca  que esdevé una proposta única i exclusiva.

Les entrades es poden comprar tant a www.tiquetsigualada.cat com a www.teatremunicipalateneu.cat a un preu de 18€ i a 15€. Els menors de 25 anys es poden beneficiar de la promoció “Fins a 25 a cinc” i poden adquirir les entrades a 5€ durant la mateixa setmana de l’espectacle.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus que els exiliats tornaran a Catalunya sense ser detinguts?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta