L’Institut Milà i Fontanals d’Igualada obté el certificat d’Excel·lència E2cat
L

14 de novembre de 2016

mila-fontanals-premi-excelencia-veuanoiaEl passat dia 10 de novembre l’institut Milà i Fontanals va obtenir el certificat d’Excel·lència E2cat en el marc de la XIV Jornada per la Qualitat a l’ensenyament dels centres educatius, al campus de Bellaterra. Milà i Fontanals porta ja més de deu anys certificats i treballant per a la millora contínua en els resultats educatius i la gestió de centre. Actualment compta amb la certificació ISO 9001/2008. Juan Manuel Linares Martín, director del centre i la coordinadora de qualitat, Rosa Maria Aymerich Sola van recollir el certificat oficial.

L’institut Milà i Fontanals segueix en la línia de millora continua i d’innovació. Actualment ofereix 24 cicles formatius de 10 famílies professionals diferents i treballa per donar resposta a les necessitats formatives de la comarca evolucionant conforme ho fan aquestes, seguint sempre les premisses de qualitat i buscant l’excel·lència en cada un dels seus passos.

Amb aquest reconeixement, l’Institut Milà i Fontanals, s’afegeix a la llista de centres certificats amb l’Excel·lència de Catalunya, que a dia avui conformen 19 centres en total.

Comparteix l'article:

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?