22.4 C
Igualada
Diumenge, 1 octubre 2023

L’igualadina Cristina Domènech serà la directora de La Setmana del Llibre en Català

Un article de

L’igualadina Cristina Domènech serà la directora de La Setmana del Llibre en Català
L

La Setmana del Llibre en Català ha nomenat l’anoienca Cristina Domènech Ventura com a directora de l’esdeveniment.

Editors.cat ha explicat que és el primer cop que l’esdeveniment compta amb la figura d’un director o directora. La idea de la creació d’aquest càrrec, ha apuntat, és “enfortir l’estructura professional de La Setmana amb una persona que coordini, durant tot l’any, els diferents àmbits de l’esdeveniment: des de la planificació de les activitats fins a la comunicació passant per la relació amb els expositors, proveïdors, o col·laboradors”. L’objectiu, ha indicat, és “fer créixer La Setmana amb el grau més gran de professionalitat possible”.

Cristina Domènech (Igualada, 1970) ja ha treballat els dos darrers anys a La Setmana com a coordinadora. Llicenciada en Dret (UB), postgrau de gestió cultural (UPF) i formació de màrqueting i comunicació (NYU), és consultora de branding i comunicació per a empreses, institucions i projectes culturals i sòcia-fundadora de Recstores S.L., empresa organitzadora del festival Rec.0.

Compartir
Més notícies:

L’enquesta

Més notícies

el + llegit

Piulades

#Editorial | 🏨 Més estudis… i més lloguer 👉https://ow.ly/JNpJ50PR0Ph

✍️"L’escassedat d’oferta i l’altíssima demanda comporta, lògicament, preus desmesurats."

🎓L’ @ajigualada i la @UdL_info, en converses per a nous estudis universitaris de #Medicina, #Dret i #Psicologia 👉https://ow.ly/cXWt50PR1tP

Tot plegat permetria arribar a la xifra de 1.500 estudiants universitaris a mitjà termini, al voltant del 2030