L’igualadí Raúl Sánchez, campió d’Espanya juvenil de petanca
L

13 de desembre de 2022

El passat 2, 3 i 4 de Desembre es va celebrar la fase final del Circuit de Petanca d’Espanya Juvenil a Múrcia, on l’igualadí Raúl Sánchez Carricondo es va proclamar campió.
Juntament amb Lucía Izquierdo i Marcos Pérez van formar la tripleta que va assolir la primera plaça en el campionat amb més vàlua nacional de la categoria juvenil.

Per poder accedir a la fase final s’han de disputar diversos “opens” arreu de la geografia nacional durant tota la temporada i aconseguir quedar entre els millors, i així va ser.
Un cop a la fase final, es disputa una lligueta entre les tripletes classificades, classificant-se a la final tan sols les dues primeres. Raúl i els seus companys aconseguiren la segona plaça.

Ja a la final, es van alçar amb la primera posició guanyant-la per 13-6 i aconseguint d’aquesta manera el meritori Campionat d’Espanya Juvenil. El seu company d’equip Adrián Hernández es va quedar a les portes dels metalls després d’una gran temporada. Tots dos formen part de l’Associació de Petanca Fàtima 2013 de la capital anoienca.