L'igualadí Jordi Balsells, nou director de Desigual a Àsia i Amèrica
L

11 de novembre de 2015

desigual_chine_1 copia.jpg

Desigual continua reordenant la seva cúpula directiva. La companyia catalana, liderada actualment pel seu fundador, Thomas Meyer, ha nomenat l’igualadí Jordi Balsells responsable del negoci de l’empresa a Àsia. Balsells combinarà aquest nou càrrec amb la direcció del negoci de Desigual a Llatinoamèrica i Estats Units.
Àsia i Amèrica representen al voltant del 10% de les vendes actuals de Desigual i s’han convertit en dues àrees amb important potencial de creixement en l’estratègia de la companyia, segons La Vanguardia. Balsells es va incorporar a Desigual el 2003 com a director comercial i des de llavors ha ocupat diversos llocs de directiu, tot i que, pel mig, durant uns anys va formar part de la direcció d’Esteve Aguilera SA-Sita Murt.
En paral·lel, Desigual també posa a revisió la seva estructura. La companyia ha fet marxa enrere en els seus plans d’ampliar la seva seu de Barcelona, després de comprar l’any passat uns terrenys confrontants amb el seu quarter general per construir un nou edifici de 10.000 metres quadrats, segons Expansión.
Desigual, que la setmana passada va estrenar el seu nou centre logístic a Viladecans, compta amb presència a 109 països a través d’una xarxa de 526 botigues, 200 Dshops (concepte de retail propi per a comerços multimarca on ocupa almenys el 80% del establiment), 2.800 corners en grans magatzems i presència en 8.000 punts de venda multimarca.
Desigual va tancar l’exercici 2014, el primer després de l’entrada del grup francès Eurazeo en el seu capital, amb un creixement del 16,2% en la seva xifra de negoci. La companyia espanyola de moda va obtenir una facturació de 963.500.000 d’euros, per sota dels seus objectius (que passaven per arribar als mil milions d’euros). El resultat net va ser de 134.900.000 d’euros.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?