L’igualadí Joan Carles González presenta demà el llibre “La filosofia tràgica de Nietzsche”

31

Demà dimarts a les 19:00h, tindrà lloc la presentació del llibre “La filosofia tràgica de Nietzsche. Ontología de l’esperit lliure” a la Biblioteca Central d’Igualada. Voluntat de poder, etern retorn, superhome, etc., són conceptes filosòfics nietzschians dels quals l’autor del llibre fa una reflexió per tal d’apropar la filosofia de Nietzsche a tots els públics. En aquest sentit, el llibre tracta de sintetitzar i actualitzar la importància de la filosofia del filòsof alemany, trencant els falsos mites de la seva filosofia i mostrar com aquesta consisteix en la demolició de la tradició metafísica d’occident. L’assaig dedica una especial atenció al sentit il·lustrat de Nietzsche en contraposició a altres autors com Kant.

Joan Carles González Caldito (Igualada, 1987), és llicenciat en filosofia i amb estudis de màster de filosofia contemporània. Autor de diversos articles culturals i filosòfics a diversos mitjans internacionals, també escriu articles d’opinió a la premsa local (Infoanoia).

La presentació serà a càrrec del mateix autor i del professor, escriptor i co-presentador del programa de ràdio local “El Bosc dels Carnuts” Bernat Roca.