L’Igualada suma una victòria a Arenys i es col·loca com a vuitè classificat
L

29 de novembre de 2017

L’Igualada va guanyar a la pista de l’Arenys de Munt i en va sortir victoriós per 2 gols a 3. El marcador es va quedar un pèl curt pel joc de l’Igualada, que va dominar i va disposar de diverses ocasions per sentenciar, però no va aprofitar-les i va jugar diversos minuts amb 1 a 2, però va ser resolutiu per no patir i endur-se tres punts importants a casa.

El partit no hauria pogut començar millor per l’Igualada, que al minut 4 ja guanyava amb dos gols d’avantatge. Sergi Pla, només transcorreguts 5 segons de joc, va inaugurar el marcador amb un xut des de la mitja pista que va superar a Rivero. El seu company Roger Bars, escassos minuts més tard, va posar el 0-2 a l’electrònic, certificant el bon inici dels arlequinats.

L’Arenys de Munt va avisar amb un xut al pal del seu capità, Jordi Illa, al minut 6. Tot i això, l’Igualada va continuar sent el clar dominador del partit. La distància encara hauria pogut ser més gran si la parella arbitral no hagués anul·lat un gol de Bars al minut 17. El jugador arlequinat va desviar un xut de Tety Vives des de la mitja pista i va superar a Rivero per segona vegada, però la parella arbitral va invalidar el gol per alçària.

L’absència de faltes durant gran part de la primera meitat va ser una de les notes destacades del partit. A l’equador del primer temps, els dos equips no havien comès cap falta. Al descans, l’Igualada es mantenia amb zero, però l’Arenys n’havia fet quatre.

[publicitat]

A la segona part, Rivero va fer una gran doble aturada a una ocasió clara de Met Molas i Jordi Méndez, que podria haver significat el tercer gol dels arlequinats. Les faltes es van igualar en poc temps, ja que l’Igualada va cometre cinc faltes en quatre minuts i al minut 34 els dos equips tenien cinc faltes al marcador. Tot i això, cap dels dos conjunt va arribar a cometre la desena falta.

Els arlequinats van mantenir la porteria a zero fins al minut 37, quan Marc Roca va escurçar distàncies i va posar l’1 a 2 al marcador. El gol li va donar força a l’Arenys, que es va acostar amb més contundència a la porteria, però l’Igualada es va mostrar solvent en defensa, com és habitual aquesta temporada.

L’equilibri que s’havia aconseguit amb l’1 a 2 es va trencar amb una gran jugada de Sergi Pla – que va participar en els tres gols del partit, firmant un doblet i participant en l’altre gol. Al minut 44, Pla va entrar a l’àrea pel lateral dret, i a pesar que semblava que la bola s’havia quedat llarga, va ser prou ràpid i va superar el porter de l’Arenys amb un gol per sota les cames.

Amb l’1 a 3, el domini va tornar a ser per l’Igualada, que es va bolcar amb el joc ofensiu. A falta de 8 segons pel final, Marc Roca va tornar a reduir distàncies i l’Arenys va jugar els segons restants amb cinc jugadors a pista i sense porter, però no van marcar el gol de l’empat.

Amb aquesta nova victòria, l’Igualada es col·loca vuitè amb 14 punts, a pocs punts de la zona alta de la classificació. Tot i els dos gols encaixats ahir, continua sent el tercer equip menys golejat de la categoria. L’Igualada tornarà a jugar aquest dissabte, la jornada 10 de l’OK Lliga, davant el Recam Làser Caldes.

Fitxa tècnica

CE Arenys de Munt (2): Rivero, Daumal, Roca (2), Illa i Pèrez, equip inicial. Cusachs, Galan. Domènech i Gurri.

IHC (3): Elagi, O. Vives, Pla (2), Bars (1) i Molas, equip inicial. Tety, Miquel, Méndez. Prat i Del Valle.