L’Igualada Show Festival tanca els actes de celebració del 15è aniversari de l’MPS Anoia

78

L’Igualada Show Festival va ser l’acte de cloenda del 15è aniversari de l’entitat de malalties
lisosomals MPS, que es va portar a terme aquest passat dissabte 19 de gener al Teatre Municipal l’Ateneu d’Igualada.

Aquest festival es va crear amb l’objectiu de donar a conèixer les malalties degeneratives i rares MPS per part de l’entitat que agrupa les famílies afectades amb seu a Igualada. També es perseguia aconseguir recaptar fons per poder seguir donant a la investigació. El format que es presentava era diferent a l’habitual, aglutinant en un mateix escenari una varietat d’estils i artistes d’Igualada.

L’organització valora molt positivament el gran èxit l’esdeveniment. Especialment per la
important predisposició i implicació de les persones, entitats i acadèmies que varen actuar, i per les col·laboracions rebudes per part de l’Ajuntament d’Igualada i les diferents persones que de manera altruista varen ajudar a fer-ho possible.

Prop de 300 persones varen acudir a la crida i van ajudar a fer una molt bona recaptació per destinar a la investigació. L’acte va comptar amb la presencia de la Consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya, Alba Vergés, l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, regidors de
l’Ajuntament d’Igualada i altres persones rellevants de la ciutat.

El Festival va estar conduït per la Gemma Gallego i es va aprofitar per donar a conèixer el treball que porta a terme l’associació MPS i acostar la problemàtica que tenen les famílies de la mà del Director de l’entitat, Jordi Cruz. També es va repassar les accions realitzades durant el quinzè aniversari destacant el projecte “Porta’m a casa” que ha nascut a Igualada i que, a partir de quinze ninots del personatge Woody, s’estan donant a conèixer les malalties rares entre els infants.

Els diferents artistes que varen participar varen expressar el seu compromís i suport per la
iniciativa. Un fet destacat és la diversitat d’edats que varen compartir escenari, que va anar des dels infants de les acadèmies de ball, fins a persones majors d’edat que d’una manera natural i molt implicada ho varen donar tot perquè l’espectacle fos un èxit.