L’Igualada Rigat cedeix els joves Gerard Miquel i Oriol Prat i dona la plantilla per tancada

58

L’Igualada Rigat ha renovat a Gerard Miquel Solé per les dues properes temporades, fins al 30 de juny de 2020. L’andorrà però, jugarà el primer d’aquests dos anys cedit al CE Vendrell on podrà continuar creixent i podrà disposar de més minuts, tenint en compte que l’Igualada Rigat comptarà amb Ton Baliu. Miquel va arribar la temporada passada provinent de la base del FC Barcelona i aquest any ha debutat a la màxima categoria, on ha anotat quatre gols i ha deixat bones sensacions.

No serà l’única cessió de la plantilla igualadina, ja que el jove de la pedrera Oriol Prat, després d’haver estat el vuitè jugador del primer equip durant la 2017-2018, la propera temporada jugarà al Capellades de Nacional Catalana on per motius d’estudi podrà compaginar millor els entrenaments. Un cop acabi la cessió el 30 de juny del 2019, Oriol Prat continuarà sent jugador arlequinat.

El tècnic Ferran López i la directiva igualadina creuen que la sortida d’aquests dos joves jugadors com a cedits els anirà molt bé en el seu creixement esportiu per poder tornar la temporada 2019-2020. Amb aquestes dues cessions el primer equip igualadí per la temporada 2018-2019 estarà format per Elagi Deitg i Manel del Valle com a porters, Sergi Pla, Jaume Molas, Oriol Vives, Roger Bars, Tety Vives, Jordi Méndez i el retornat Ton Baliu com a jugadors de pista. La vuitena plaça que queda lliure serà per un jugador de la base dels júniors o juvenils, aquells que amb el seu treball i esforç es guanyin la confiança de Ferran López i el seu cos tècnic.