L’Igualada Rigat suma la quarta victòria consecutiva a l’OK Lliga davant l’Arenys

16 d'abril de 2018

L’Igualada Rigat, amb gols de César ‘Tety’ Vives i Sergi Pla, va aconseguir un nou triomf en la seva tornada a la competició regular, després de gairebé un mes sense jugar. Els arlequinats van acusar una mica la falta de ritme competitiu, però van ser superiors en tot moment davant d’un Arenys ben posicionat amb defensa i molt tou de cara a l’atac. Els homes de Ferran López van oferir un partit pràctic, sobretot en defensa, i també van sumar el tercer zero de la temporada.

La primera part va ser de domini arlequinat, que va avisar ben aviat del perill que podia provocar. Al minut 2, Gerard Miquel enviava una pilota al pal que la mala fortuna va escopir cap a fora. Els locals van insistir, sense descuidar la defensa, cosa que va fer que en alguns trams del partit hi hagués poques ocasions.

Al minut 10, ‘Tety’ Vives entrava a pista i als pocs segons, anotava el primer gol arlequinat en una gran jugada individual per la lateral, culminada en un xut lateral amb molta potència. L’Igualada va gestionar bé l’avantatge per la mínima i no va patir per defensar el resultat, que encara era curt per assegurar el partit. El mateix ‘Tety’ Vives es va encarregar de posar el 2-0 deu minuts després, al 20 de la primera, resultat amb el que es va arribar al descans.

A la represa, l’Arenys va avisar amb més intensitat i Elagi Deitg, molt encertat, va treure tres xuts perillosos que podrien haver trobat rematador. L’Igualada va jugar amb un bon joc combinatiu, on només va faltar una mica de fortuna i eficàcia en l’última passada. Al minut 42, els visitants van cometre la desena falta i l’Igualada Rigat va tenir una falta directa a favor, que va certificar amb un gol Sergi Pla, establint el 3 a 0 definitiu.

El tècnic de l’Igualada Rigat, Ferran López, va dir que el seu equip havia treballat de manera “molt pràctica” i que s’havia de valorar la victòria, perquè “el rival també venia a competir”. L’entrenador arlequinat també va explicar que l’equip venia amb càrrega física extra “per preparar les setmanes que venen”.

El pròxim partit de l’equip serà el pròxim dissabte 21 de juny a la Torre Roja del CH Caldes.