L’Igualada Rigat s’estavella contra els pals

27 de gener de 2020

IGUALADA RIGAT 0
CH LLORET 3

L’Igualada Rigat va perdre per 0 a 3 contra el Lloret, en un partit marcat per la mala fortuna dels locals de cara a porteria – fins a sis vegades van enviar els arlequinats al pal – i la defensa zonal dels visitants, que els va valdre la victòria.

La primera meitat va acabar amb l’empat a zero inicial, mostrant màxima igualtat entre els dos equips. Tot i això, els visitants van disposar d’un penal i una FD per targeta blava a César Vives. A la segona part, els de la Costa Brava es van avançar amb un gol amb molta fortuna amb un remat des de mitja pista que va rebotar en Ton Baliu.

La segona diana va continuar amb la mateixa dinàmica quan Gómez que estava entrant a pista des de la banqueta, es va quedar sol davant d’Elagi Deitg, a plaer per rematar. El tercer gol el va fer Ferrer amb un remat a l’escaire 37 segons després. Massa cops per un equip que es va trobar amb el ferro fins a sis vegades en 25 minuts.

Aquest dimarts, l’Igualada jugarà a Vic, en el partit ajornat pel temporal i divendres a la Corunya, contra el Liceo. Una setmana tremendament complicada pels homes de Francesc Linares.