L’Igualada Rigat es retroba a Astúries amb la victòria a l’OK Lliga

4 de març de 2018

El club igualadí va aconseguir el primer triomf de la segona volta amb un bon partit a la pista del cuer, l’Asturhockey, a qui l’Igualada va guanyar per 1 a 4. Un gol de ‘Tety’ Vives de penal, un altre d’Oriol Vives i un doblet de Roger Bars van donar la victòria a un Igualada que es manté en posicions europees. Met Molas, jugador arlequinat, no va poder jugar per la sanció imposada per haver-se dirigit als àrbitres al final del partit de Copa del Rei contra el Liceo.

A la primera part, l’Igualada Rigat es va trobar amb un Asturhockey ben posat en defensa i amb alguna tímida oportunitat ofensiva. Als arlequinats els va costar uns minuts sentir-se còmodes dins del partit, però cada vegada més es van acostar a la porteria d’Aarón Candanedo.

Al minut 18, la parella arbitral va xiular un penal a favor de l’Igualada que l’especialista ‘Tety’ Vives es va encarregar de transformar-lo. El mateixa Vives va veure una targeta blava quan faltava un minut per la mitja part, amb el 0-1 al marcador. La falta directa de la targeta blava va ser magistralment aturada per Elagi Deitg. Al descans, el marcador indicava una victòria de l’Igualada per la mínima i un sorprenent 9 a 8 amb faltes.

A la represa, Oriol Vives va marcar el segon gol arlequinat un minut més tard que comencés la segona meitat. Els asturians van cometre la desena falta pocs instants després. El mateix Oriol Vives va agafar la responsabilitat de tirar-la, però no va poder transformar-la. Això va donar ales als locals, que al minut 5 de la segona, van posar l’1 a 2 al marcador.

Els asturians també van tenir l’oportunitat d’empatar per la desena falta directa de l’Igualada, però Pelayo Aspra va desaprofitar la pilota aturada. Acte seguit, l’auxiliat de l’Asturhockey ha vist targeta vermella i l’Igualada va gaudir de quatre minuts de superioritat. Encara amb un jugador més, Roger Bars va enviar un míssil al fons de la porteria de Candanedo. El mateix Bars, un minut més tard, va fer l’1 a 4 definitiu amb un xut de cullera. Els asturians van poder reduir distàncies amb un penal al minut 48 que no va ser gol.

Amb aquesta victòria, l’Igualada es situa novè amb 29 punts, en posicions que li donarien accés a la Copa de la CERS. Ferran López, entrenador de l’Igualada, va felicitar als seus jugadors pel partit que havien fet els seus jugadors. El proper partit de l’Igualada serà a casa contra el CH Palafrugell, dissabte 10 de març a les 20:30 hores.

FITXA TÈCNICA

ASTURHOCKEY 1 (0/1): Aaron Candanedo, Pelayo, P. González (1), Curro i Fandós, equip inicial. D.González, J. González, Nico, C. López i I. Fernández.

IHC RIGAT 4 (1/3): Elagi Deitg, Roger Bars (2), Tety Vives (1), Oriol Vives (1) i Sergi Pla, equip inicial. Gerard Miquel, Jordi Méndez, Manel del Valle.