L’Igualada Rigat remonta el gol inicial del CE Noia i s’acaba imposant per 2-1

30 de gener de 2019

L’Igualada Rigat va sumar els tres punts al derbi intercomarcal contra el CE Noia, en la jornada intersetmanal d’ahir dimarts. El partit va acabar amb un 2 a 1 favorable als locals, amb gols de César Vives i de Sergi Pla, aquest últim de falta directa. El partit va estar dominat per les defenses, tot i que un Igualada molt competitiu va saber aixecar-se del gol inicial d’Aleix Esteller perquè els tres punts es quedessin a casa.

El partit va començar de manera equilibrada, amb els dos equips molt igualats. Locals i visitants van apostar per un joc directe i físic i de fet, la primera meitat va acabar amb 9 faltes pel CE Noia i 7 per l’Igualada Rigat. L’aspecte defensiu també va manar durant els primers 25 minuts i es va veure un conjunt arlequinat en un dels millors partits de la temporada en defensa, obligant als de Sant Sadurní a cometre un nombre elevat de passius.

Al minut 13 de la primera part va arribar el primer gol del partit, obra d’Aleix Esteller, que va caçar una pilota dins de l’àrea per anotar. Els arlequinats no van perdre la bona imatge que havien ofert fins al moment i es van recuperar aviat, amb un gol de César Vives al minut 19, que també va enganxar una pilota dins l’àrea per veure porteria.

A la segona meitat, va destacar especialment el paper d’Elagi Deitg, que va salvar les ocasions de gol dels de Sant Sadruní. El porter arlequinat va estar molt encertat, en sintonia amb la seva defensa, una gran combinació que va permetre que l’Igualada Rigat capgirés el marcador. De fet, Sergi Pla va aprofitar la desena falta del CE Noia per anotar, amb un llançament de qualitat ajustat al pal, al minut 39 de partit.

Els últims deu minuts de la segona part van tenir una tònica similar, amb una mica menys d’intensitat que la primera. L’Igualada Rigat es va mantenir amb vuit faltes – només una més que a la primera part – i el CE Noia va arribar a les 14. Amb el 2 a 1, amb remutada inclosa, es va arribar al final del partit.

El pròxim partit de l’Igualada Rigat serà diumenge 3 de febrer al migidia (12:45h) a la pista del CH Girona.

Fitxa tècnica

Igualada HC: Elagi Deitg, Oriol Vives, Sergi Pla, Ton Baliu i Roger Bars – equip inicial- César Vives, Met Molas i Jordi Méndez.

CE Noia: Martí Zapater, Aleix Esteller, Xavier Costa, Sergi Llorca, Sergi Aragonès – equip incial – Humberto Mendes, Marc Grau i Edu Fernández.