L’Igualada Rigat recupera el camí de la victòria golejant al Girona HC
L

4 de novembre de 2019

GIRONA HC 3
IGUALADA RIGAT 7

L’Igualada Rigat va tornar a demostrar el seu potencial ofensiu a la jornada 7 del campionat, en el matx que l’enfrontava al Girona CH i que va guanyar per 3 a 7, un resultat meritori i que reflexa el bon moment de l’equip: és el conjunt més golejador de l’OK Lliga amb 8 gols més que el segon, el FC Barcelona (38 pels arlequinats, 30 pels culers). Uns gols que han permès sumar 18 punts de 21 possibles i mantenir-se com a segons classificats, per darrere del Liceo i per davant del Barça, encara amb un partit menys.

L’Igualada Rigat es va avançar amb un 0 a 2 que semblava dibuixar un escenari més plàcid del que en realitat va acabar sent el partit. El primer gol va ser de Marc Palau, que va marcar al seu ex equip amb una cullera pràcticament des de mitja pista que va entrar pel mateix escaire. L’acció es va repetir 11 minuts més tard: un altre remat exterior (aquest cop de Pla però de pala, pel primer pal i també teledirigit a l’escaire).El Girona però, no es va arronsar i poc abans del descans va empatar: primer amb un contraatac culminat per Gerard i després amb un gol de l’ex arlequinat David Carles. L’Igualada Rigat es va posar per davant altra vegada al minut cinc de la segona part, quan Méndez va marcar aprofitant el rebot d’una FD tirada per ell mateix. Només set segons més tard la mateixa acció es va repetir a l’altra porteria i Gerard va transformar la directa per posar el 3-3, però els arlequinats van respondre amb rapidesa amb un gol de Baliu 33 segons més tard.

Guanyant per la mínima, l’Igualada Rigat va patir durant més de deu minuts les escomeses dels locals, però Elagi Deitg es va mostrar a un gran nivell. Des de la seguretat de la porteria, van arribar els gols de la tranquil·litat: al minut 21, Palau va ajustar de primeres al segon pal una contra ràpida dels igualadins i al minut 23, Baliu completava amb un remat ras una contra teva-meva amb Pla que havia robat una bola majúscula. Trenta segons més tard, Pla culminava una transició col·lectiva després d’una assistència de Ton Baliu.