L’Igualada Rigat jugarà la prèvia de la WSE Champions League
L

2 d'agost de 2023

L’Igualada Rigat competirà la prèvia de la WSE Champions League la propera temporada, la màxima competició europea d’hoquei patins. Així ho ha comunicat en les darreres hores la World Skate Europe als clubs de la Parlem OkLiga que van quedar en sisena i setena posició respectivament, Finques Prats Lleida i Igualada Rigat.

Aquesta fase prèvia es disputarà del 13 al 15 d’octubre i l’equip de Marc Muntané coneixerà els seus rivals aquest proper 12 d’agost al sorteig dels grups preliminars. El
format de competició serà una eliminatòria dividida en quatre grups de quatre equips cadascun, i els dos primers seran els que accediran a la següent fase. Els vuit equips que quedin eliminats, jugaran la fase prèvia de la WSE Cup.

El conjunt arlequinat va aconseguir la setena plaça del campionat de lliga d’aquesta darrera temporada, que donava ple dret a disputar la World Skate Europe Cup. Vista l’oportunitat de disputar la màxima competició, el club ha acceptat la proposta de l’organisme internacional per jugar la WSE Champions League.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta