L’Igualada Rigat ja té a punt el torneig ‘Spirit of Hockey’, 24 hores seguides d’hoquei
L

7 de maig de 2018

L’Igualada Rigat ja ha començat a preparar la tercera edició de l’anomenat ‘Spirit of Hockey’, el torneig de 24 hores consecutives d’hoquei patins que organitza el club i que es jugarà els pròxims dies 15 i 16 de juny. L’any passat van participar-hi una vintena d’equips, xifra que el club espera mantenir enguany.

Els torneig es divideix en cinc categories diferents, catalogades per edat. Els participants de menys edat seran els prebejamins, nascuts entre 2008 i 2010, els benjamins, nascuts al 2006 i 2007 i els alevins, dels anys 2004 i 2005. Aquestes tres categories participaran en el format de 12 hores de torneig. Per la seva banda, les categories infantil, nascuts el 2002 i el 2003 i l’Ultra, on s’hi poden jugadors nascuts a partir del 2001 i fins l’edat de jubilació. Aquestes dues categories jugaran el torneig de 24 hores ininterromput. Els campions i subcampions de cada categoria rebran un premi, així com el màxim golejador i el millor porter.

Els partits de l’Spirit of Hockey es jugaran en el format habitual amb un porter i quatre jugadors, tot i que es permetrà arribar a un màxim de set integrants per equip. El preu de d’inscripció és de només 10 euros per persona i el pagament s’ha de fer mitjançant una transferència bancària al número de compte que facilita l’Igualada Rigat al seu full d’inscripció, que es podrà trobar a la seva web i canals oficials.

El torneig compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada, Vallter, McDonald’s d’Igualada i Nolor.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta