L’Igualada Rigat guanya i depèn d’ell mateix per salvar-se en l’últim partit

24 de maig de 2021

CH PALAFRUGELL 0
IGUALADA RIGAT 3

L’Igualada RIGAT va aconseguir dissabte una victòria històrica a Palafrugell, que li permet evitar el descens directe i dependre d’ell mateix per evitar el play-out. Si guanya dissabte que ve al Lloret, que aquesta jornada ha certificat el seu descens, haurà aconseguit el somni de la permanència. L’equip va saber patir en un partit molt ajustat amb un marcador mínim de 0 a 1 fins als últims 5 minuts, quan van arribar els dos gols decisius. Elagi Deitg va ser decisiu amb les seves aturades, especialment amb la FD al minut 15 de la segona meitat amb el 0 a 1 en el marcador. El porter arlequinat va aturar el llançament de Borja Ramon i també el segon remat. Va ser la jugada clau del partit.

L’IHC es va avançar amb un gol de Ton Baliu a la primera meitat. Un remat ras al primer pal. Yeste va tenir l’opció del 0 a 2 però la seva bola es va estavellar al ferro. L’Igualada Rigat va portar el 0 a 1 fins al descans gràcies a l’actuació incommensurable de l’Elagi i a l’actitud de tot l’equip, banqueta inclosa.

El 0 a 1 es va mantenir invariable durant 20 minuts a la segona part (37 si hi sumem els de la primera) altre cop gràcies a l’encert del porter arlequinat, especialment en la jugada de la FD i a falta de 5 minuts Pla ha fet el 0 a 2. En Ton va interceptar una tir rival, va muntar una contra, va fer un passi a l’espai i el Sergi la va clavar a l’escaire. Un gran gol i molt decisiu.

Com també ho va ser el 0 a 3 que també va néixer d’una recuperació amb transició d’Aleix Marimon, que a falta de dos minuts, va treure una contra, va fer un costa costa, es va plantar davant del porter, el va regatejar cap enfora, cap a la dreta i el va batre per baix. Un gol que rematava la victòria i els 3 punts que permeten sortir del play-out. Dissabte últim partit de la lliga, un altre compromís complicat i transcendental, contra el Lloret.