L’Igualada Rigat guanya amb solvència al CP Voltregà i firma un bon inici de campionat

7 d'octubre de 2019

CP VOLTREGÀ 2
IGUALADA RIGAT 6

Segona victòria de la temporada de l’Igualada Rigat a la difícil pista del Voltregà. Els arlequinats van dominat sempre el marcador davant un rival que va arribar al partit amb les rellevants baixes d’Ordeig, Molas i Ballart. Amb aquest resultat, el club igualadí tanca la jornada en tercera posició, amb sis punts i una jornada menys.

L’Igualada Rigat es va avançar en el marcador molt d’hora, al minut 4 i mig, amb un remat creuat de Sergi Pla. Per la seva banda, Jordi Méndez, va tornar a signar un hat-trick; la primera diana va ser 50 segons després del gol inicial agafant el rebot del porter a un remat seu des de dins de l’àrea. El següent gol, 15 minuts després, també va ser obra de Jordi Méndez. L’Igualada va treure una falta de manera ràpida i el davanter igualadí va enviar la bola al primer pal, entre ferro i casc. Amb el 0 a 3 es va acabar la primera meitat.

A la segona part, el Voltregà va aconseguir reduir diferències amb un gol d’Armengol de penal. La incertesa es va mantenir oberta durant 11 minuts fins que Méndez va tornar a ampliar diferències aprofitant un passi interior de Bars. El mateix Bars va fer l’1 a 5, que sentenciava el partit amb un llançament de penal. A falta de 4 minuts, Vargas va maquillar el resultat amb una FD per blava a Bernat Yeste. I en l’últim minut, Pla tancava el marcador amb un remat al segon pal.

Ara, els igualadins tornaran a jugar dimecres a Lleida en el partit ajornat de la segona jornada. I dissabte es jugarà una nova jornada d’OK Lliga amb la visita a les Comes del Vic dels ex-igualadins Molas, Jassel, Povedano i Quim López.