L’Igualada Rigat guanya al Sant Feliu abans del torneig de preparació de Portugal

8 de setembre de 2021

IGUALADA RIGAT 6
SANT FELIU 2

L’Igualada HC RIGAT van guanyar el seu darrer partit amistós abans del desplaçament a Portugal per participar al torneig Cidade de Porto aquest cap de setmana. Els igualadins es van imposar per 6  a 2 al Sant Feliu de l’Ok Lliga Plata, amb gols de Marc Carol (2), Gerard Riba (2), Tety Vives i Marc Palau.

La primera part va ser més igualada que la segona quan es va notar més el físic i els de Fernández van imposar un ritme més alt i el van dominar totalment. El partit va significat el retorn a Les Comes dels ex-arlequinats Joan Muntané i Joan Xinu Doncel (aquest a la banqueta) i del jugador del planter Armand Pujadó, actualment cedit a l’equip blanc-i-roig.

Per la seva banda els germans Cervera han tingut un bon inici de campionats d’Europa que es disputen a Paredes, Portugal. Nil Cervera, amb la sub-19, ha hagut de patir més per imposar-se a Itàlia que s’ha avançat, ja a la segona part,  amb un gol de Busani. Carles Domènech i Joan Pascual li han donat la volta al marcador.

Més plàcid ha estat el triomf de la sub-17. Eloi Cervera ha signat 4 gols en la golejada contra França per 0 a 9.

Creus que Igualada necessita més carrils bici?