L’Igualada Rigat estrena la pretemporada amb una derrota contundent

23 d'agost de 2021

Massa d’hora li va arribar al nou IHC de Francesc Fernàndez el primer partit oficial (lliga catalana). Els arlequinats van notar molt la diferència de dies de preparació en comparació al Barça, ja de per si un rival temible a la seva pista i van acabar derrotats per 11 a 3.

Però més enllà del resultat es van veure coses positives en el joc i en l’actitud dels jugadors, en especial en els primers 15 minuts.  Els igualadins es van avançar amb un gol de Ton Baliu i van ennuegar el joc ofensiu dels blaugranes amb una defensa intensa i ben muntada. Després, a mesura que van anar passant els minuts i les forces van començar a minvar, el Barça va passar a dominar partit i marcador. Però, sent com era un partit de preparació (oficial però, alhora, clarament de pretemporada) s’ha de destacar que el tècnic rigat va poder fer jugar tots els seus homes (un dels objectius del partit) inclòs el porter, Guillem Torrents, que ho va fer a la segona meitat i amb algunes aturades de mèrit.

Ara l’Igualada tornarà a jugar dimecres a 2/4 de 9 a les Comes contra el Girona, en la segona jornada de la Lliga Catalana que va arrencar precisament amb aquest Barça-Igualada. L’equip mantindrà el seu programa de preparació i entrenarà avui dilluns i demà dimarts.