L’Igualada Rigat deixa escapar la victòria en l’últim minut de partit

25 d'agost de 2018

Derrota de l’Igualada Rigat (1-4) en el primer partit de la temporada i també de la Lliga Catalana. Tot i que el resultat final pot fer pensar que el partit va anar sempre de cara pel rival, el CP Calafell, la veritat és que a falta d’un minut per acabar-lo, el marcador reflectia un empat al marcador.

En aquest darrer minut, algunes decisions dubtoses dels àrbitres van permetre al Calafell llançar dues faltes directes pràcticament consecutives. Tot i errar la primera, el jugador visitant Gerard Pujol no va fallar en el segon intent i va avançar als del Baix Penedès. Amb aquest resultat l’Igualada es va llançar amb tot per aconseguir la victòria i, jugant sense porter, va encaixar dos gols més.

En els 49 minuts anteriors, l’Igualada va ser força superior, sobretot en la primera part, en què el porter visitant, Martí Serra, va ser un mur davant els xuts d’Uri Vives, Sergi Pla i Ton Baliu. S’arribava a la mitja part amb empat a zero, però als 7 minuts de la segona els arlequinats s’avançaven amb un gol de Sergi Pla. La resposta del Calafell, però, va ser força ràpida i Joan Vázquez va aconseguir l’empat a 1 després de culminar un contraatac dels calafellencs.

I amb l’empat a 1 s’arribava al minut 49 i el Calafell, després de marcar tres gols, s’emportava la victòria en aquest primer partit del Grup D de la Lliga Catalana. Aquest vespre l’Igualada Rigat torna a jugar partit de la mateixa competició, aquesta vegada contra el l’Alcoi que ahir també es va imposar per 1-4 al Lleida en l’altre partit del grup. El partit es tornarà a disputar a Les Comes a 3/4 de 9.