L

2 de desembre de 2019

FC BARCELONA 8
IGUALADA RIGAT 4

L’Igualada Rigat va perdre per 8 gols a 4 contra el FC Barcelona, en un partit d’hoquei atractiu que va tenir tots els ‘ingredients’ per denominar-se un autèntic clàssic. Tot i la derrota, els arlequinats no van renunciar al joc que els ha portat a viure aquest moment de la temporada tan ‘dolç’ i de fet, són tercers classificats i també són el tercer equip més golejador, amb 50 dianes.

Els plans de l’equip de Cesc Linares es van esquerdar molt aviat, amb un gol de Pau Bargalló al segon vint de partit. Tot i l’1 a 0 els de Francesc Linares no van renunciar al matx que havien plantejat i van disposar d’un parell d’accions claríssimes a la contra que podrien haver suposat l’empat. El marcador es va mantenir fixat en aquesta diferència mínima durant 17 minuts en gran part gràcies a Elagi Deitg, que va aturar una FD per blava a Palau.

Els arlequinats van aguantar molt bé els minuts d’inferioritat, però quan només faltaven 2 segons per acabar-la, Rodrigues va caçar una bola interior per fer el 2 a 0. Tres minuts més tard, Helder Nunes, feia el 3 a 0. Ton Baliu va reduir distàncies abans de la mitja part, culminant una gran jugada personal que va superar a Fernández per l’escaire.

A la represa, al minut i mig Palau va rebre una assistència de Pla i va batre al porter blaugrana per alt. El 3 a 2 amenaçava el resultat favorable al Barça, però Nunes i Rodrigues van tornar a marcar, quatre i sis minuts més tard que el gol de Palau. Pau Bargalló va establir quatre gols de diferència (6-2) amb una diana al minut 36.

Amb el 6-3, va aparèixer el pitxitxi de la lliga, Jordi Méndez, que va llençar un míssil des del vèrtex superior de l’àrea blaugrana i el cop de cullera va anar de pal a pal i dins. Aquí va arribar un altre gran moment del partit. Pla va disposar d’una FD per 10 faltes d’equip, però no va poder superar Fernández. Després de la jugada a pilota aturada, Pablo Álvarez va aparèixer per fer el 7 a 3 i intentar apagar els ànims arlequinats. Però aquest Igualada no s’arronsa i un dels júniors ho va demostrar amb un remat al segon pal que va tornar a reduir la diferència a 3. Alabart va establir el definitiu 8 a 4. Un premi d’hoquei i gols pels espectadors del Palau Blaugrana que van veure el partit entre el segon i el tercer classificats de l’OK Lliga.

El proper compromís de l’Igualada Rigat serà davant el CE Noia, a Les Comes, el proper divendres 6 de desembre.