L’Igualada Rigat cau a la pista del Valdagno tot i avançar-se en el marcador

31 de gener de 2022

VALDAGNO 4
IGUALADA HC RIGAT 2

L’Igualada RIGAT no va poder sumar la primera victòria europea de la temporada al PalaLido de Valdagno tot i haver competit davant un equip professional i molt potent com l’italià.

I això que l’Igualada es va posar per davant en el marcador amb un gol de penal de Marc Palau. Va ser, però, una alegria efímera i fugissera. I és que el Valdagno va empatar només reprendre el joc, 7 segons després, amb un gol de l’ex-jugador del Liceo, Fabrizio Ciocale. I 71 segons després el sitgetà Marc Gonzàlez va avançar als vicentins amb el 2 a 1. En dos minuts els italians havien donat la volta al marcador. I encara sort que en Tety Vives va aconseguir empatar a falta de 24 segons per acabar la primera meitat amb una gran acció associativa que el del planter va acabar amb un gran tir creuat.

A la segona part els italians van poder fer dos gols més. Un, molt matiner, al primer minut de la represa. Un remat del sempre perillós Marc Gonzalez al segon pal. Davide Piroli va fer el definitiu 4 a 2 al minut 10. Ton Baliu, Gerard Riba i Marc Palau van tenir oportunitats molt clares de marcar però no van poder superar Sgaria.

D’aquesta manera els vicentis sumen 9 punts (amb 3 victòries en tres partits) mentre els igualadins mantenen el seu caseller a zero.