L’Igualada HC comença l’any amb una victòria a Lloret
L

8 de gener de 2018

El club igualadí ha fet un gran regal de Reis a la seva afició amb un triomf a la pista del Lloret, on ha guanyat per 0 a 3. El porter i capità Elagi Deitg ha mantingut la porteria a zero per primer cop a la temporada, confirmant el seu gran estat de forma. L’equip ha fet un joc intel·ligent i ha superat els locals en tot moment. Un doblet d’Oriol Vives i un gol de Sergi Pla han certificat el bon partit de l’Igualada, que acaba la primera volta com a cinquè classificat i ja encadena tres victòries consecutives.

El matx ha començat de la millor manera possible pels arlequinats, que al minut 5 ja guanyava per 0 a 1 gràcies al primer gol d’Oriol Vives. El Lloret ha pogut empatar un minut després des del punt de penal, però Elagi Deitg ha aturat la pena màxima. Sergi Pla també ha errat un tir des del punt de penal pocs minuts després, que ha desviat Ferran Serra.

El partit no era un atac a gol, però els homes de Ferran López, que controlaven el ritme del joc, portaven més perill a l’àrea contrària que no pas els locals. En defensa, el Lloret s’ha trobat un equip ben col·locat i avui, inexpugnable. Elagi Deitg i els jugadors de pista han aturat les intencions del Lloret, tallant contraatacs claus i més d’un perillós u contra u al llarg de tot el partit.

A la mitja part, el resultat ha estat de 0 a 1. L’Igualada però, havia buscat el segon gol i així ho ha demostrat a l’inici de la represa. Passava poc més d’un minut de la segona part, però Oriol Vives ha tornat a aparèixer i ha anotat el segon gol de l’equip, que també significava el seu segon gol. Tot i que l’Igualada no havia jugat amb cap signe d’angoixa pel resultat, dos gols posaven una distància merescuda.

El guió de la segona meitat ha estat molt similar al de la primera. Un Igualada superior i desenvolupant un joc intel·ligent i segur davant d’un dels equips més rocosos de la categoria. El Lloret ha buscat el primer gol, en alguns trams de manera, precipitada, però s’ha trobat amb una més que concentrada defensa. L’Igualada ha sabut mantenir aquest ritme tot el partit, clau per aconseguir els tres punts.

La cirereta final ha arribat als últims cinc minuts, amb el 0 a 3 de Sergi Pla. Amb aquest gol, el de Vic manté una mitja de gol per partit en aquesta OK Lliga. El Llevant ha comès la desena falta poc després del gol, però Met Molas no ha pogut transformar-la.

El tècnic de l’Igualada, Ferran López, ha dit que “hem estat un equip intel·ligent i hem sabut competir. Acabar la primera volta com a cinquens classificats és un èxit. Darrere hi ha treball i il·lusió. Hem d’estar orgullosos d’aquests jugadors”, concloïa.

El pròxim compromís de l’Igualada és europeu. Dissabte dia 13 de gener juga el partit de tornada dels vuitens de la Copa de la CERS contra el Lleida, al Pavelló Onze de Setembre. L’Igualada va guanyar l’anada per 4 a 3, resultat que haurà de defensar. L’Igualada Hoquei Club ha organitzat un autobús per anar a animar l’equip a Lleida. El preu de l’entrada i autobús pels socis és de 8 euros i pels no socis, de 10 euros. Per reservar, es pot trucar al número 93 804 42 57.