L’Igualada Femení HCP segueix sumant els seus partits per victòries

2 d'octubre de 2018

El Nacional Catalana de l’Igualada Femení HCP ha començat la temporada d’una manera immillorable i va guanyar aquest cap de setmana a la pista d’un dels fins aleshores colíders de la categoria, el CHP Bigues i Riells que, a més, era l’equip menys golejat. Les igualadines, després de superar a domicili al CP Voltregà, vigent campió de la categoria, i de guanyar a casa a un incòmode CP Jonquerenc, preveien un partit complicat a la pista vallesan. I així va ser.

Tant concentrades i mentalitzades van sortir les igualadines, que només fer la sacada inicial, Carla Claramunt marcava el 0-1. Dos minuts després, però, les locals empataven el partit en una jugada de murri, 1-1. El joc, amb moltes opcions per a les dues bandes, era ràpid i intens.

Al minut 9, les igualadines s’avançaven altra vegada al marcador en una bona acció de la bagenca Queralt del Àguila, 1-2. Amb aquest resultat s’arribava al descans i es mantindria fins al minut 3 de la represa, quan Carla Claramunt augmentava la diferència per a les anoienques, 1-3. Poc després, el partit es posava molt de cara quan l’Elba Garreta marcava el quart per a les igualadines, 1-4.

Les locals tiraven d’orgull i escurçaven distàncies marcant el seu segon gol, 2-4. A cinc minuts del final, però, Abril Batlle marcava el cinquè en una contra en solitari que va culminar amb un fort xut col·locat. Era el 2-5. A dos minuts del final, les locals marcaven el seu tercer gol i tancaven així el marcador amb el definitiu 3-5.

Amb aquesta victòria, les igualadines comparteixen el liderat amb el CP Vilanova. El proper partit serà a Les Comes d’Igualada, el diumenge dia 7 d’octubre a les 12:30 h del migdia contra el CH Vila-sana. Les lleidatanes, amb un partit menys, sumen tres punts i ocupen la 6a posició.

El segon equip també segueix imparable

El Segona Catalana també compta els seus partits per victòries. Aquest cop era el CP Roda el que cauria clarament contra les igualadines el passat diumenge al migdia a Les Comes.

Tot i avançar-se al marcador les visitants, les noies de la Maria Fernández “Pulgui” no van tenir massa entrebancs per capgirar ràpidament el marcador i deixar-lo en un clar 6-1 al descans. A la segona part, el CP Roda va sortir amb una tancada defensa en zona a un Igualada que va baixar en intensitat per deixar el marcador en un clar 7-2 final.

Amb aquesta nova victòria, les igualadines ocupen la tercera posició empatat a punts amb el CH Navarcles, UEH Barberà, HC Sfèric i a tres punts del CP Folgueroles, que té un partit més jugat.