L’Igualada Femení HCP s’assegura el pas a la fase final d’ascens

5 de desembre de 2018
L’Igualada Femení HCP va superar al líder, el CP Vilanova, farcit de jugadores d’Oklliga, a Les Casernes, i ara comparteix el liderat amb les del Garraf. A l’equip titular del CP Vilanova hi havia la màxima golejadora d’Oklliga, Paola Pascual, amb 14 gols i la seva segona golejadora, l’Aida Mas. Però això va ser un estímul i una motivació extra per a l’equip igualadí que es troba en un dolç moment de forma. Però les locals no ho posarien gens fàcil, ja que venien de perdre els dos darrers partits…
El partit el començava dominant l’equip local que s’avançava al minut dos en aprofitar un error defensiu. Però les noies de “Pulgui” van anar imposant el seu joc i ritme i empataven tres minuts després, gràcies al gol de Queralt.
Els dos equips van tenir les seves opcions abans del descans però no es van materialitzar. A la segona part, Marta Soler posava per davant a les igualadines. El Vilanova posava més pressió al joc anoienc, però la bona i ordenada defensa igualadina no va donar opció a tot un equip d’oklliga, campió de la Copa de la Reina en la darrera edició, a empatar ni tan sols el matx.
Amb aquesta gran victòria, les igualadines empaten amb les garrafenques al capdamunt de la classificació i es classifiquen matemàticament per formar part del grup 1 de la segona fase de Nacional Catalana, on s’hi trobaran els millors equips dels dos grups d’aquesta primer fase. També estan matemàticament classificats el mateix CP Vilanova i l’HC Palau. A falta de dues jornades per acabar aquesta primera fase, encara queden definir els altres cinc integrants.
El proper partit es jugarà diumenge a les 12:30 h, a Les Comes, contra el cuer, el UEH Barberà. De guanyar, les igualadines també es classificarien per disputar la Copa Generalitat. Competició que la disputen els dos millors equips dels dos grups de la primera fase i prevista pel cap de setmana del 10 de febrer en una seu encara per determinar.