L’Igualada Femení HCP posa al líder contra les cordes però acaba perdent

30 de gener de 2019

L’Igualada Femení HCP va tenir al millor equip de la categoria contra les cordes i serveix de prèvia pel partit de semifinals a la Copa Generalitat el proper 9 de febrer a Les Comes, on l’Igualada Femení HCP en serà l’amfitrió.

Les noies de Maria Fernández “Pulgui” van competir fins a l’últim segon a la pista del HC Palau Plegamans que ha guanyat, aquesta temporada, tots els partits que ha disputat a Nacional Catalana.

El partit, d’infart, va estar ple d’alternatives per als dos equips. Si bé les primeres ocasions van ser de les palauenques, la defensa igualadina va anar neutralitzant les ocasions i el joc de les locals. Mica en mica, l’Igualada anava agafant el to i tornava les escomeses locals amb ocasions clares. Al minut onze, el Palau marcava en una acció personal. Les igualadines van seguir amb la mateixa intensitat i continuava creant ocasions. L’empat era perfectament possible. Però amb aquest resultat s’arribava al descans.

A la segona part l’Igualada va sortir amb una marxa més, però les locals es defensaven amb força ordre mentre creaven alguna ocasió que desfeia amb encert la jove portera igualadina Cristina Riba. Les ocasions se sumaven per part de les noies de la “Pulgui” però o bé el pal, la portera local o la falta d’encert en els metres finals mantenien el marcador visitant a zero.

A tres minuts del final l’àrbitre assenyalava penal favorable a les igualadines. L’encarregada del llançament, Carla Claramunt, enviava la bola en un potentíssim xut al pal, botant la bola a la caiguda prop de la línia de gol però que la portera enviava lluny en segona instància. Les igualadines van mantenir el setge a la porteria local i van jugar els darrers segons amb cinc jugadores a pista que no van tenir la sort de cara i queien dignament a la pista del millor equip de la categoria.

Amb aquest resultat i amb els de la resta de la jornada, les igualadines cauen un lloc i passen a la quarta posició de la classificació. La propera jornada toca enfrontar-se contra un altre equip classificat a la Copa Generalitat, el CP Manlleu. Serà diumenge 3 de febrer a les 18:30 h. Les d’Osona han perdut aquest diumenge de forma ajustada, precisament, contra un altre que disputarà la Copa Generalitat el 9/10 de febrer, el CP Vilanova.