L’Igualada Femení HCP guanya amb autoritat a Reus

8 d'octubre de 2019

REUS DEPORTIU 2
IGUALADA FEMENÍ HCP 6

Excel·lent partit el del Igualada Femení HCP aquest passat cap de setmana a Reus. En el primer minut de joc Carla Claramunt marcava el primer gol del partit en un xut fort i creuat. Al minut cinc Pati Miret marcava el segon i a continuació reaccionava el Reus al posar l’1-2 al marcador. En els darrers minuts de la primera part les igualadines marcarien el tercer gràcies al gol de Queralt del Àguila que va aprofitar un refús curt de la portera dins l’àrea per deixar el marcador 1-3 al descans.

A la segona part la tònica va ser la mateixa, un Igualada potent que va minimitzar a un Reus mancat de recursos per frenar a les igualadines que marcaven el quart gol al minut vuit en una bona acció d’Elba Garreta. Dos minuts més tard marcaven les locals el seu segon gol. Al minut catorze repetia Pati Miret per marcar el cinquè gol de les anoienques, en aprofitar una falta directa, i repetiria també Queralt del Àguila per tancar el marcador amb el definitiu 2-6, a dos minuts del final.

Amb aquesta victòria les igualadines mantenen la segona posició i es posen a un sol punt del CH Lloret, que va guanyar divendres a la pista del CP Vilanova que es despenja de les blaves quedant a tres punts de distància.

El proper partit serà a Les Comes, i en directe per la plataforma streaming de La Xarxa, “Xala!”, a les 16:05 h del proper diumenge 13 de setembre, contra el CH Vila-sana. Les lleidatanes vindran a Igualada amb nombroses jugadores de l’Oklliga per sortir de la cua de la classificació que comparteix amb el Reus Deportiu. Així, el partit serà intens i competit des del primer segon de joc i no es preveu cap golejada de les igualadines com ha estat en els darrers enfrontaments entre ambdós equips, tot i ser l’equip més golejador del grup.