L’Igualada Femení HCP es classifica pel play-off d’ascens tot i perdre contra el Voltregà

11 de febrer de 2020
CP VOLTREGÀ 1
IGUALADA FEMENÍ HCP 0
L’Igualada Femení HCP va perdre el primer partit de la temporada a Nacional Catalana, aquest divendres a la pista del tot poderós CP Voltregà.  El partit, molt igualat i disputat, es va decantar favorable a les osonenques en un solitari gol, a la primera part del partit, en el que van ser clares protagonistes, les tres porteres que hi van participar. Mònica Ferrer i Cristina Riba per part de les igualadines i Victoria Caretta, portera titular de la selecció italiana i semifinalista de la darrera edició dels WRG de Barcelona, l’estiu passat.
Les osonenques no van reservar les jugadores de Nacional Catalana que, vint hores més tard, havien de guanyar sí o sí a tot un SL Benfica portuguès amb l’equip d’OKlliga. Les de Sant Hipòlit van prioritzar el Nacional Catalana, es van endur el matx contra les igualadines per un ajustat marcador, però van quedar fora de la Final Four europeu, el dissabte, en no guanyar a les portugueses.
Amb un atac constant dels dos equips durant tot el partit, les golejadores igualadines van topar amb la ‘muralla’ italiana del Voltregà. Mentre que les osonenques van tenir també moltes opcions però només una es va traduir en el gol que els acabaria donant la victòria i els tres punts. Així, les igualadines ocupen ara la segona posició, a set punts de les osonenques per dalt, i a quatre punts del CH Mataró, per baix.

Tot i la derrota, l’equip igualadí s’ha classificat ja com a cap de sèrie per disputar el play off per l’ascens a l’Oklliga, fruit de la derrota el HC Palau a la pista del CH Mataró.

La propera jornada de les igualadines serà el dissabte a les 18:00 h, a la pista del Sfèric de Terrassa, que ocupa la sisena posició després de superar aquesta jornada al Reus Deportiu per un ajustat 1-0 a la pista egarenca de La Maurina.