L’Igualada Femení HCP ensopega a Terrassa

19 de febrer de 2020

Un desconegut Igualada Femení HCP no va poder superar a l’Sferic Terrassa, al que va superar, unes setmanes abans, per un contundent 6-0 a Les Comes. Les jugadores de Maria Fernández ‘Pulgui’ no es van adaptar mai al parquet i arribaven tard en moltes accions en defensa i descoordinacions en moviments d’atac. Tot i així, el primer gol el van marcar les igualadines en una bona acció de la Carla Claramunt al minut tres de partit. Tres minuts necessitava l’Sferic per empatar el partit i a tres minuts del descans capgiraven el marcador posant el 2-1.

A la segona part, les igualadines van intentar millorar però no se’n van sortir. A mesura es consumia el partit l’Igualada anava assumint més riscos en defensa per intentar empatar el partit, però una contra local posaria el 3-1 final donant la sorpresa de la jornada.

El proper partit serà el diumenge 1 de març a Les Comes. Després de dos partits consecutius fora de casa – amb dues derrotes – l’Igualada vol tornar a sumar tres punts. Ho haurà de fer contra el sempre difícil CP Jonquerenc, al que les igualadines ja van superar fa unes setmanes per 2-4 a la pista gironina. Els gols de la Carla Claramunt i la Pati Miret, han de tornar a sovintejar en els propers partits per mantenir la segona plaça de la classificació.