L’Igualada Femení HCP empata a 4 gols en un partit amb opcions de vèncer

14 de març de 2022

CH MATARÓ 4
IGUALADA FHCP 4

La necessitat peremptòria de punts que tenien les locals les va portar a fer un hoquei de poca pissarra i molt contacte, fet que va obligar les igualadines a jugar un pèl precipitades i amb accions individuals. El matx va començar amb gol inicial de les locals, al ritme de la jove promesa mataronina Gal·la Solé, i reacció exprés de les noies que entrena Carles Marín, que van capgirar el marcador amb dos gols de Carolina Herrera. Les igualadines haurien pogut eixamplar el marcador, però Pati Miret no va poder transformar una directa i les locals sí van transformar un penal a vuit minuts del descans, fent el 2-2. A la jugada següent, penal favorable a les igualadines i Helena de Sivatte feia magistralment el 2-3. A partir d’aquí, i fins el descans, allau d’ocasions en ambdues porteries, joc sense control i molta igualtat en pista. Amb 2-3 favorable a l’Igualada Femení Grupo Guzman s’arribaria al descans.

Als 45 segons de la represa, nou penal a favor del CH Mataró, que transformarien les locals en el 3-3. Les mataronines tornarien a tenir un altre penal al seu favor set minuts després, però en aquesta ocasió Carles Marín canviaria la portera. Mònica Ferrer sortiria expressament a pista per salvar aquesta acció de perill. Una blava a la local Gal·la Solé va donar pas a una falta directa que no va poder transformar Carolina Herrera. Les visitants no podrien aprofitar la superioritat. ni tampoc una nova falta directa que va intentar transformar sense èxit Rocío “Piojo” Ramón. Precisament la jugadora argentina de l’Igualada Femení Grupo Guzman faria el 3-4 a 8 minuts del final, amb una gran acció de golejadora. Aquest gol és el número 100 de “Piojo” Ramón en tota la seva trajectòria a l’OK Liga.

S’entraria a la recta final del matx amb un equip igualadí que dominava per 3-4, però sense dominar el ritme de joc, i amb un CH Mataró que continuava jugant al límit. A cinc minuts de la conclusió Ester Anglas faria el definitiu empat a 4 gols. Els darrers minuts de joc van deparar ocasions en ambdues porteries, i un equip igualadí que va acabar amb nou faltes en contra i defensant molt bé, sense cometre la desena.

L’empat a Mataró suposa la setena jornada consecutiva que es mantenen invictes les igualadines, que han sumat 17 dels darrers 21 punts en joc. Les jugadores que entrena Carles Marín són, a més, conjuntament amb el líder Vila-sana, l’únic equip de l’OK Liga que ha aconseguit marcar almenys un gol en tots els partits de lliga disputats fins ara. Les igualadines, a més han guanyat tots els gols averages particulars amb els rivals amb què han jugat fins el moment: CP Voltregà, PHC Sant Cugat, Girona CH i CH Mataró.

Dissabte comença el “Tourmalet”, a la pista del líder CP Vila-sana

El proper dissabte afrontaran un dels partits a priori més complicats de l’OK Liga, el desplaçament a la pista de l’actual líder, el CP Vila-sana. L’equip del Pla d’Urgell que entrena Lluís Rodero ha guanyat tots els partits que ha disputat com a local, la majoria per àmplies golejades. A la primera volta l’Igualada Femení va posar el Vila-sana contra les cordes durant 30 minuts, però l’encert demolidor de les lleidatanes va acabar amb un resultat contundent (2-9).

Serà una bona oportunitat per veure el creixement competitiu de les igualadines, que es trobaran un CP Vila-sana liderat per l’argentina Luchi Agudo -possiblement la millor jugadora del món-, les germanes argentines amb passaport italià Julieta i Valentina Fernández Offredi, les també germanes Victòria i Maria Porta, entre d’altres.