L’Igualada Femení HCP debuta a Les Comes amb victòria

24 de setembre de 2019

IGUALADA FEMENÍ HCP 7
CH LLORET 5

L’Igualada va superar a un combatiu CH Lloret que no va tirar mai el partit tot i la superioritat de l’equip anoienc. Carla Claramunt marcava en el primer minut, el primer gol del partit i de les locals, en un acció personal. Cinc minuts després era Pati Miret qui marcava el segon en un gol “fantasma”. Empataven un minut més tard les lloretenques però immediatament tornava a marcar Pati Miret per tornar l’avantatge de dos gols al marcador.

El domini de les igualadines era clar però el Lloret mantenia la intensitat per competir i posar en problemes la porteria anoienca. Al minut quinze, la vendrellenca Laia Cid marcava el quart gol per a l’equip de “Pulgui”. Però dos minuts més tard marcava el Lloret el seu segon gol gràcies a una bona acció de la Mariona Pujol. En els darrers minuts, l’àrbitre assenyalava penal a l’equip igualadí que aturaria amb solvència la portera Mònica Ferrer. S’arribava doncs al descans amb un 4-2 favorable a l’Igualada.

La segona part començava de la mateixa manera que la primera. Elba Garreta marcava en el primer minut de joc i dos minuts més tard, Queralt del Àguila, marcava el sisè gol de l’equip igualadí. Les lloretenques, molt lluitadores, no abaixaven els braços i marcaven al minut quatre el seu tercer gol.

Al minut deu Elba Garreta marcava el seu segon gol i setè de l’Igualada. Amb el 7-3 les igualadines van abaixar la intensitat i això va permetre que les visitants marquessin dos gols en els darrers minuts del partit.

Amb aquesta victòria les igualadines comparteixen el liderat amb el CP Vilanova, que ocupa la primera posició per goal average, després de guanyar el seu partit divendres passat, a casa, contra un CH Mataró que no va tenir la sort de cara en estavellar 4 boles al pal i perdre finalment 7-3.

Les igualadines s’enfrontaran diumenge vinent a les 16:05 h, precisament, al CP Vilanova davant de les càmeres de la Xarxa TV mitjançant la seva plataforma d’stremaming, “Xala!”.

El CP Vilanova disputarà el partit amb pràcticament l’equip Oklliga, doncs totes elles estan inscrites, també, a la competició espanyola. Un equip superior al que les igualadines intentaran, com sempre, plantar-li cara i, amb el suport del públic, lluitar per a que els tres punts es quedin a casa.