L’Igualada Femení HCP comença el play-off amb victòria

3 d'abril de 2019

L’Igualada Femení HCP es va imposar el passat diumenge al CH Vila-sana en el primer partit de quarts de final del Playoff per l’ascens a l’Oklliga.

El partit, retransmès en directe pel canal televisiu català La Xarxa, i davant d’uns 200 aficionats, el va dominar de principi a final l’equip de la Maria Fernández “Pulgui”. Així, les locals anaven al descans amb el marcador favorable (3-0) gràcies als gols de Queralt del Àguila, Maria Bonet i Carla Claramunt. A la segona part, dues faltes directes transformades per Carla Claramunt, i el gol visitant de la valenciana del Vila-sana, Teresa Payà, va deixar el marcador en el definitiu 5-1.

L’eliminatòria, al millor de tres partits, no pot començar millor doncs per a les anoienques. El segon partit, ara a la pista del club lleidatà, es disputarà diumenge 7 d’abril, a les 19:15 h. Les lleidatanes han de guanyar a l’Igualada Femení per forçar el tercer partit. De guanyar les igualadines, passarien a semifinals i s’enfrontarien al guanyador de l’eliminatòria entre el HC Palau Plegamans i el CH Mataró. Les palauenques van guanyar a casa a les del Maresme.