L’Igualada Femení HCP arrenca la pretemporada amb bones sensacions

7 de setembre de 2020

L’Igualada Femení està deixant molt bones sensacions en els dos primers partits de pretemporada. Tot i la derrota contra el CP Voltregà per 5-3, Toni Aranda està consolidant un equip descarat, jove, fort, tècnic, potent, amb caràcter i gol.

Les primeres ocasions clares van ser per a les igualadines però no es van materialitzar. Qui no perdonaven eren les locals que es posaven 2-0 només amb el minut 3 de joc, gràcies a una acció individual de Berta Tarrida i al remat a gol de la Judit Burgaya en un contraatac.

Les igualadines mantenien la mateixa dinàmica de tocar i crear accions més o menys clares que alguna vegada el pal i alguna altra la portera igualadina del CP Voltregà, Teresa Bernadas, impedien estrenar el marcador anoienc. Al minut 10, l’argentino-espanyola Piojo Ramon, posava el tercer gol de les locals en un marcador injust pel joc que s’estava veient a l’Oliveras de la Riva de Sant Hipòlit.

Però les locals encara marcarien el quart en un xut creuat a l’escaire llarg de la porteria igualadina. El resultat no desmereixia l’esforç del Igualada Femení i en una clara opció de gol, l’àrbitre assenyalava falta directa favorable a l’equip de Toni Aranda. L’encarregada de llançar-lo era la Carla Claramunt, però la bona intervenció de la Teresa Bernadas desfeia l’ocasió de les visitants.

Iniciada la segona part i amb les noves consignes de Toni Aranda al vestidor, les igualadines escurçaven distàncies en els primers quatre minuts amb dos gols de Pati Miret. El primer en un fort xut frontal i el segon en tocar un xut exterior de Carla Claramunt.

El marcador anava reflectint, ara sí, el que succeïa a la pista. Al minut 35 però, Judit Burgaya marcava el seu segon gol per posar el cinquè pel Voltregà. Les locals feien també un bon partit.

A tres minuts del final, Carla Claramunt marcava el seu gol executant a la perfecció un contraatac de 3 contra 1. Les igualadines van apretar en els darrers instants però les locals van aguantar bola per matar el partit deixant-lo en un 5-3 final que deixa molt bones sensacions al públic restringit igualadí, que va poder presenciar aquest interessant partit al Oliveras de la Riva de Sant Hipòlit. El CP Voltregà va ser el quart classificat de la darrera edició de la OkLiga.