L’Igualada CG Aula celebrarà els 30 anys aquest diumenge amb la gimnasta olímpica Natalia García

109

Aquest any l’Igualada Club Gimnàstic Aula, celebrem els 30 anys d’existència, trenta anys creixent dins el món de la gimnàstica rítmica i estètica de grup, tant entrenadores, gimnastes i membres de les diferents juntes directives.

Fa 30 anys, sota la direcció de la Sra. Dolors Climent, va començar un gran i novedós projecte esportiu a la nostra ciutat, un risc i una gran aventura que sens dubte va valer la pena vist el resultat a dia d’avui.

Al llarg d’aquesta trentena d’anys, hi han hagut tres presidents del club. 

Inicialment va iniciar la seva activitat sota el nom de Club Aula de Cultura Física i amb la Sra Dolors Climent com a presidenta, i un equip tècnic molt novell, começà a desenvolupar la gimnàstica rítmica i artística, i en un breu període de temps va començar a assolir grans resultats a nivell nacional, proclamant-se en varies ocasions Campió de Catalunya. Anys més tard i seguint les noves lleis, el club va adoptar l’identitat com a entitat sense ànim de lucre sent el seu nom Club Gimnàstic Aula sota la presidència de la Sra Paquita Romero, gran impulsora de nous projectes i donant un aire més fresc al club. Finalment i ja formalitzat com a únic club igualadí que desenvolupa gimnàstica rítmica i estètica de grup, el club es formalitza amb el nom d’Igualada Club Gimnàstic Aula, sota la presidència del Sr Josep Maria Planella, i portant en la seva identitat el nom de la nostra ciutat i mantenint el ja emblemàtic Aula.

Un club que actualment compta amb una cantera de més de 130 gimnastes, d’entre 3 i 18 anys d’edat, competint des de nivells escolars, passant per CCEE, Copa Catalana i a nivell de campionat d’Espanya. Un planter d’onze entrenadores, i moltíssimes ganes de seguir creixent i millorant si més no, trenta anys més.

Amb motiu del 30è aniversari, el club està organitzant diferents actes, com són el proper diumenge dia 3 de juny, una Màster Class a càrrec de la gran Natalia García Timofeeva, gimnasta internacional la qual ha iniciat el seu tercer cicle olímpic. El proper dissabte dia 9 de juny, es celebrarà la tradicional Gimnaestrada Ciutat d’Igualada on ens retrobarem amb moments molts especials i després un dinar de celebració.