L’Igualada Calaf Grup s’imposa al Voltregà i encara la Copa amb 27 punts

IGUALADA CALAF GRUP 4 – VOLTREGÀ 3 - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.cat
22 de febrer de 2016

L’Igualada Calaf Grup arribarà a la Copa del Rei després d’un gran partit contra un gran rival, el Voltregà, i havent sumat 27 punts a l’OK Lliga. La victòria arlequinada es va gestar en una primera meitat que va acabar amb un 3 a 1 favorable als de Ferran López. A la segona va tocar patir, però també en aquestes circumstàncies l’equip va saber respondre i un gol de Met Molas quan faltaven 6 minuts va deixar els punts a casa.

Igualada Calaf Grup - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.catEls igualadins van arrencar jugant possiblement els millors 25 minuts de la temporada, amb 3 gols i amb oportunitats per fer-ne el doble. Aquesta setmana Ferran López demanava als jugadors que augmentessin els seus registres de gol i dissabte van tornar a marcar Dani Lòpez i Pol Galbas. L’omnipresent Ton Baliu va enviar una bola a la xarxa des de mitja pista. I després va assistit el 3 a 1 d’un Galbas que va signar un dels seus millors partits com a arlequinat.

Després del domini absolut igualadí a la primera part, a la segona tot va ser molt més igualat, i d’entrada decantat cap als visitants. L’IHC va saber jugar aquest nou escenari i van competir amb intensitat. El premi va ser una contra que va acabar amb un remat arran de pista de Met, que va acabat entrant després d’anar de pal a pal.

IHC CALAF GRUP 4 (3/1) Elagi Deitg, Met Molas (1), Ton Baliu (1), Dani López (1), Sergi Pla, equip inicial. Roger Bars, Pol Galbas (1). Joan Muntané, Nil Garreta i Àlex Ferrer.

CP VOLTREGÀ 3 (1/2) Cândid, Dani (1), Àlex, Vàrgas (1), Petxi Armengol, equip inicial. Alabart i Borja (1).

GOLS: 1-0 Dani López (m 2.01), 1-1 Borja (m 19.25), 2-1 Ton Baliu (m 22), 3-1 Pol Galbas (m 22.57). SEGONA PART. 3-2 Vargas (m 3.36), 3-3 Dani Rodríguez (m 15.54), 4-3 Met Molas (m 19).