L’Igualada Calaf Grup perd a l’últim minut a la pista del Vilafranca

IHC Vilafranca 8 març 2016 - Foto IHC - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.cat
9 de març de 2016

Pitjor no podia començar el partit de l’Igualada Grup Calaf d’aquest dimarts a Vilafranca del Penedès. Només s’havien jugat 32 segons i Edu Fernàndez ja havia avançat als locals (li ha arribat una bola al primer pal, l’ha aixecat i picat i ha batut Elagi Deitg. El mateix Edu ha fotocopiat el segon 6 minuts més tard.

A partir del 2 a 0 els arlequinats (que vestien de groc) van començart a carburar i a falta de 3 minuts Ton Baliu va aconseguir reduir diferències culminant amb una gran definició una contra.

I la diferència encara es podria haver reduït més si al minut 4 de la represa Pol Galbas hagués pogut aprofitar un penal favorable als igualadins. L’empat va arribar 9 minuts més tard, amb un tir exterior del Ton que entra pel mateix escaire de la porteria de Camps.

Eren els millors minuts arlequinats i ni un gol afortunat de Vàzquez en una jugada interior va trencar la dinàmica. A falta de 4 minuts Elagi Deitg va afegir el seu granet de sorra, aturant una FD (per 10 faltes). En la jugada següent va arribar també la desena falta del vinataires. Ton no va poder marcar però Pol Galbas, molt murri, va arribar des del darrere per establir l’empat. Igualada amb la que semblava que havia d’acabar el partit, fins que va arribar el penal i el gol de l’Edu Fernàndez, que signava el seu segon hat trick en dos enfrontaments amb el seu IHC. Amb menys renda de la merescuda, els igualadins hauran d’esperar a dissabte contra el Lloret a les Comes per intentar fer que els mèrits es tradueixin en punts.

VILAFRANCA 4 (2/2) Camps, Navarro, Galan. Edu (3), Rocasalbas, equip inicial. Fernàndez, Vàzquez (1).

IGUALADA CALAF GRUP 3 (1/2) Elagi Deitg, Ton Baliu (2), Met Molas, Sergi Pla i Pol Galbas (1), equip inicial. Roger Bars, Dani López, Nil Garreta. Joan Muntané, Âlex Ferrer.

GOLS: 1-0 Edu (m 0.32), 2-0 Edu (m 6), 2-1 Ton Baliu (m 22). SEGONA PART. 2-2 Ton Baliu (m 13), 3-2 Vàzquez (m 16.43), 3-3 Pol Galbas (m 21.02), 4-3 Edu penal (m 24.52).

INCIDÈNCIES: Àrbitres Gómez i López Expósito. Hi ha alguns dubtes raonables sobre el penal que va donar la victòria als locals, que va ser com a mínim una mica rigorós.