L’Igualada Calaf Grup haurà de remuntar 3 gols de desavantatge si vol seguir a la CERS
L

5 de febrer de 2017

L’Igualada haurà d’encomanar-se a la força de les Comes per intentar remuntar a les Comes els 3 gols en contra amb que torna del Palasport Barsachi. El  4 a 1 contra el Viareggio suposa una penalització excessiva pels arlequinats que han fet un bon partit però han encaixat massa gols i la majoria amb poca fortuna.

És cert que l’IHC ha hagut de salvar un penal només arrencar el partit (minut 1 amb una gran aturada d’Elagi Deitg al llençament de Rubio) però ben aviat ha arribat l’1 a 0 amb un gol de Bertolucci amb un remat al segol pal després d’una contra bianconera. Amb l’1 a 0 s’ha arribat al descans.

A la segona part els luccanistes han ampliat la diferència amb el “primer dels gols desafortunats”, obra de Palagi amb una bola que rebota en el cos del porter. El 2 a 0 s’ha mantingut 15 minuts en l’electrònic, fins que Gavioli desvia a la xarxa una bola penjada a l’àrea. Emanuel Garcia ha reduit diferències (amb un gol que pot acabar sent essencial) posant l’estic d’aquella manera que només ell sap fer per caçar un tir llunyà de Met Molas. Malhauradament 24 segons després els italians han recuperat la diferència de 3 gràcies a un penal molt rigurós per una caiguda de Xavi Costa dins de l’àrea, que li ha costat a més la targeta blava a Francesc Bargalló. A pilota aturada ha arribat el 4 a 1 que ara obligarà a activar Les Comes l’11 de març per no aturar “el somni”.

VIAREGGIO 4 (1/3) Barozzi, X,Costa (1), Palagi (1), M.Bertolucci (1), Montigel, equip inicial. X.Rubio, Gavioli (1), Muglia

IHC CALAF GRUP 1 (0/1) Elagi Deitg, Met Molas, Tety Vives, Sergi Pla i Emanuel Garcia (1), equip inicial. Francesc Bargalló, Dani López i Roger Bars. Jordi Méndez i Bernat Camps.

GOLS: 1-0 M.Bertolucci (m 5). SEGONA PART. 2-0 Palagi (m 1.47), 3-0 Gavioli (m 16.22), 3-1 Emanuel Garcia (m 19), 4-1 X.Costa penal (m 19.24).