L’Igualada Calaf Grup es prepara pel Cerceda i per la Copa

IHC
5 de febrer de 2016

IHC

L’Igualada Calaf Grup descansarà aquest cap de setmana després d’una setmana amb quatre sessions preparatòries. L’última sessió va ser un partit contra un combinat de jugadors juvenils i júniors. El resultat final va ser de 6 a 2 favorable a l’equip sènior, en un enfrontament en què el més important ha estat el treball tàctic que s’ha pogut practicar i el volum de partit acumulat. La setmana que ve viatjarà a Galícia per enfrontar-se al Cerceda, un rival que sempre és complicat i a final de mes, arribarà la Copa del Rei.

IHCGolejada al Caldes
L’Igualada va arrencar la primera jornada de la segona volta golejant el Caldes. El partit, que va significar el retorn de Jassel Oller a Les Comes, va estar molt igualat durant la primera part i va comptar amb el domini dels arlequinats a la segona, durant la qual van marcar quatre gols. Roger Bars va ser el primer, seguit de Baliu en dues ocasions i de Mola, que va establir el 4-0 definitiu. Aquest va ser el primer partit de la temporada en què la porteria igualadina va quedar a zero.