Lídia Pujol prepara nova gira a Veciana

390

Lidia Pujol Veciana - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.cat

La cantautora i actriu barcelonina Lídia Pujol va inciar fa dos anys el projecte musical “Iter Luminis”, que l’ha portada a cantar en esglésies, ermites i altres espais incomparables d’arreu del territori, acompanyada per músics reconeguts i membres del cor de Vallferosa. Ara ha decidit fer un pas més i obrir-se a totes les persones que en vulguin formar part.

Per això ha organitzat dues trobades de creació dirigides a totes les persones adultes que vulguin formar part del cor que l’acompanyarà en la propera gira “Iter Luminis 2016”. Aquestes trobades, que tindran lloc al Casal dels germans de la Salle de Veciana, es realitzaran els dies 22, 23 i 24 d’abril, la primera, i els 27, 28 i 29 de maig, la segona. Durant aquests dies de creació intensiva els participants treballaran les veus i els cossos dins d’un projecte de treball integral d’expressió artística fonamentat en la comunicació de valors i la relació de la persona amb la comunitat.

Per més informació, i realitzar inscripcions, contactar amb per correu electrònic el correu de producció o als webs LaCerimoniadelaLlum.com o LidiaPujol.com.