L’ICS a la Catalunya Central incorpora 7 residents
L

8 de juny de 2015

arribadaresidents.jpg

24 especialistes en període de formació s’han incorporat a la Unitat Docent d’Atenció Familiar i Comunitària Catalunya Central: dinou de l’especialitat de medicina familiar i comunitària, i cinc de la d’infermeria familiar i comunitària. La distribució dels residents als centres és la següent:
Bages: Quatre residents de medicina i un resident d’infermeria al centre docent de Plaça Catalunya, a Manresa. Tres residents de medicina al centre docent de Sagrada Família, a Manresa. Un resident de medicina i un d’infermeria al centre docent de Súria.
Osona: Tres residents de medicina i un resident d’infermeria al centre docent de Manlleu. Tres residents de medicina al centre docent de Santa Eugènia de Berga.
Anoia: Tres residents de medicina i un resident d’infermeria al centre docent d’Igualada Urbà. Dos residents de medicina i un resident d’infermeria al centre docent de Santa Margarida de Montbui.

Actualment, a la Unitat Docent s’hi formen un total de 72 especialistes. En la seva formació hi participen 52 tutors acreditats, a més de tots els col·laboradors docents dels diferents centres pels quals aquests residents fan les rotacions.
L’ICS a la Catalunya Central
La Gerència Territorial de l’Institut Català de la Salut a la Catalunya Central presta atenció sanitària a una població aproximada de 425.000 habitants de les comarques de l’Anoia, el Bages, el Berguedà i Osona. És un equip d’uns 1.400 professionals que està al servei dels ciutadans en 32 equips d’atenció primària.

Comparteix l'article:

L'Enquesta

Et semblaria bé fer el debat electoral a la Catalunya Nord?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta