L’Hospital ja permet visites a pacients no Covid durant 4 hores diàries
L

4 de juny de 2021

L’Hospital Universitari d’Igualada permet, des de dimecres, un màxim de 2 acompanyants per pacient ingressat, persones amb les quals convisquin i/o familiars de primer grau, autoritzats pel pacient, i mai coincidents en el mateix horari. En cap cas, estan permeses les visites socials.

S’estableixen dues hores al matí i dues per a tarda-vespre a les plantes d’hospitalització convencional i una hora i mitja al matí i una a la tarda a la Unitat de Cures Intensives.
Pel que fa a pacients dependents i que necessiten acompanyant 24 hores (pacients desorientats, grans dependents físics o psíquics, final de vida… o aquells que l’equip assistencial autoritzi per alguna altra raó), s’autoritza un màxim de 3 persones per pacient (mai coincidents en el mateix moment) i amb la intenció de fer torns. La necessitat d’acompanyant de 24 hores la valorarà l’equip assistencial en conjunt (metge i infermera del pacient).

Pel que fa a consultes externes s’autoritza un acompanyant per pacient i a l’Àrea d’Urgències no està permesa l’entrada a acompanyants en cap zona a excepció de pacients dependents.

En qualsevol cas, el centre insisteix que han d’abstenir-se visitar el centre en cas de presentar símptomes respiratoris, gripals o febre, haver estat en zones d’alta prevalença epidemiològica en els últims 14 dies o haver tingut contacte estret amb casos probables o confirmats d’infecció per coronavirus en els últims 14 dies.

L’Hospital entén la seguretat sanitària com una obligació i apel·la a la responsabilitat de tots els ciutadans.

Deixa un comentari

L'Enquesta

Vas tenir en compte la qualitat dels materials quan vas comprar o llogar el teu habitatge?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta