2.8 C
Igualada
Diumenge, 3 desembre 2023

Un article de

L’Hospital d’Igualada registra cinc morts per Covid-19 la darrera setmana, 7 menys que la setmana anterior
L

ACN – Un total de 101 persones han mort a l’Hospital d’Igualada contagiats per coronavirus des de l’inici de la pandèmia, cinc d’elles en la darrera setmana. La xifra, però, no inclou les defuncions registrades fora del centre, com ara les residències, altres centres sanitaris o a les llars. Es tracta, però, de la setmana en què s’han produït menys decessos de, com a mínim, el que portem de mes.
La xifra de casos detectats per l’hospital, al llarg de la setmana, també han anat a la baixa. Fins a aquest dijous i des de l’inici de la pandèmia, s’han detectat 945 contagis. Malgrat que ha estat la setmana en què s’han donat menys casos, per contra, s’ha produït un repunt del nombre de pacients ingressats contagiats pel virus. S’ha passat de 33 la setmana passada a 43 aquesta. Pel que fa a les altes, n’hi ha hagut 68, fet que fa que 400 persones ja hagin pogut abandonar l’hospital des de l’inici de la pandèmia.

Publicitat

15 de les 18 UCI, ocupades
Tal com avançava aquesta setmana a l’ACN el director assistencial del centre, Joan Miquel Carbonell, l’hospital va recuperant l’activitat i les urgències comencen a rebre casos no relacionats amb la covid-19. Per contra, el nombre de pacients a l’UCI segueix sent elevat. Les darreres xifres, relatives a aquest dimarts, indiquen que 15 de les 18 UCI són plenes. A excepció d’un pacient, la resta són per coronavirus.

Un 7% de la plantilla confinada
El nombre de professionals sanitaris que s’estan reincorporant al seu lloc de feina després d’estar confinats també segueix creixent. En els darrers set dies, 14 més han tornat a la feina. Això implica que, a hores d’ara, només el 7% de la plantilla no pot treballar.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies