8.7 C
Igualada
Dimecres, 29 novembre 2023

Un article de

L’Hospital d’Igualada manté baixes les xifres d’ingressos per coronavirus
L

Publicitat

L’Hospital d’Igualada no ha patit cap repunt d’ingressos per coronavirus en les darreres dues setmanes. Segons les dades fetes públiques a data de dimarts 14 de juliol, hi havia 7 persones ingressades amb una prova de Covid-19 positiva, una xifra molt semblant a la de dues setmanes enrere, quan el dia 1 de juliol n’hi havia 5. De fet, en el cas de pacients ingressats a la UCI per Covid-19, la xifra s’ha reduït en els darrers 15 dies, passant dels cinc als quatre que hi ha actualment.

La situació global a l’Hospital, per tant, és molt estable. Actualment hi ha 39 llits lliure al centre hospitalari. Pel que fa al número de professionals confinats, en son 17, una xifra que s’ha mantingut en les darreres dues setmanes. A més, en la darrere setmana no ha mort cap persona per coronavirus a l’hospital igualadí.

Així doncs, davant l’increment de casos que han patit zones com el Segrià o algunes ciutats de l’àrea metropolitana de Barcelona, a l’Anoia sembla que els casos de coronavirus estan plenament controlats. Com a mínim, així ho demostren les dades que facilitat l’Hospital d’Igualada

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies